Διαφανής UV θερμότητα παραθύρων στεγών γυαλιού προστασίας - μονώνοντας γυαλί

Τόπος καταγωγής ΚΙΝΑ
Μάρκα Suzhou Huasheng
Πιστοποίηση REACH,CQC,EN12150,CE,ISO9001
Αριθμό μοντέλου Γυαλί παραθύρων
Ποσότητα παραγγελίας min 100pieces
Τιμή 10-1000USD
Συσκευασία λεπτομέρειες ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης 5-7days
Όροι πληρωμής T/T, L/C
Δυνατότητα προσφοράς 80000SQM ΜΗΝΙΑΙΑ
Λεπτομέρειες
Usage Window glass Λειτουργία Κτίριο, Γραφείο, Παράθυρο
Sample Avaliable Technique Low Emissivity,Reflects heat,Radiate enegry,visible light,insulating power adds to windows,Transparent coating on surface,reflecting heat than glass itself
Design Cliets drawing paper or our factory technical department design by clients request Συσκευασία Ξύλινο κιβώτιο
Original Suzhou,China
Υψηλό φως

UV θερμότητα γυαλιού παραθύρων προστασίας - που μονώνει

,

Διαφανές UV γυαλί παραθύρων προστασίας

,

UV θερμότητα προστασίας - μονώνοντας γυαλί

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Γυαλί επιστρώματος


Εάν είχατε ένα σπασμένο παράθυρο πρόσφατα ή ψωνίζετε για ένα παράθυρο αντικατάστασης, έχετε ακούσει πιθανώς ο ανάδοχος ή ο πωλητής ότι σας προτείνει το γυαλί χαμηλός-ε. Spectrally το εκλεκτικό γυαλί χαμηλός-ε είναι ένα κρίσιμο συστατικό στη βελτίωση της θερμικής απόδοσης στα παράθυρα και τις πόρτες του σπιτιού σας.

 

Απλά, (χαμηλή ικανότητα ακτινοβολίας) το γυαλί χαμηλός-ε είναι ένα λεπτό, διαφανές επίστρωμα που απεικονίζει τη θερμότητα. Η ικανότητα ακτινοβολίας είναι η δυνατότητα ενός υλικού να ακτινοβοληθεί η ενέργεια. Αυτή η διαδικασία γίνεται στις εγκαταστάσεις κατασκευής γυαλιού, όπου το ειδικά σχεδιασμένο επίστρωμα εφαρμόζεται σε μια ή περισσότερες επιφάνειες μιας μονωμένης μονάδας γυαλιού.

 

Όταν η ενέργεια θερμότητας απορροφάται από το γυαλί, είτε μετατοπίζεται μακριά με την κίνηση του αέρα είτε επανακτινοβολείται από την επιφάνεια γυαλιού. Αυτό είναι όπου τα επιστρώματα γυαλιού χαμηλός-ε δραστηριοποιούν. Η μείωση της ικανότητας ακτινοβολίας μιας επιφάνειας γυαλιού βελτιώνει τις συνολικές μονώνοντας ιδιότητες του παραθύρου.


Η υπεριώδης ακτίνα (UV), το ορατό φως, και υπέρυθρος (IR) ελαφρύς όλοι καταλαμβάνουν διαφορετικά μέρος του ηλιακού φάσματος. Το υπεριώδες φως προκαλεί τη ζημία ήλιων στις εσωτερικές επιπλώσεις σας όπως τα drapes, καλύμματα τοίχων και η ενέργειά σας ακόμη και τοίχων άρθρου υπέρυθρου φωτός ή θερμότητας, δια:βιβάζω ως θερμότητα σε ένα κτήριο.
Τα επιστρώματα χαμηλός-ε αποδεικνύονται για να ελαχιστοποιήσουν το ποσό UV και φωτός IR που περνά μέσω του γυαλιού χωρίς συμβιβασμό του ποσού ορατού φωτός που διαβιβάζεται. Αυτό σημαίνει τις εργασίες παραθύρων σας σκληρές να σας κρατήσει άνετους στο σπίτι σας και προστατεύει το εσωτερικό σας, χωρίς συμβιβασμό της άποψής σας.

 

Οι άνθρωποι που έχουν την εμπειρία έξω η ερώτηση παραθύρων τραίνων συχνά γιατί το εξωτερικό τοπίου είναι ακόμα ικανό να παραμείνει σαφές χωρίς πρόκληση του ιλίγγου σε μια τέτοια υψηλή ταχύτητα και πώς το αλεξήνεμο μπορούν να προστατεύσουν τους επιβάτες σε ένα γεγονός της σύγκρουσης πουλιών.

Όταν η ομοιομορφία του δείκτη διάθλασης επιτρέπεται, η εικόνα που βλέπουμε θα είναι η ίδια όπως είναι. Η glassless οπτική επίδραση αποβάλλει αποτελεσματικά τον ίλιγγο. Κατά συνέπεια, οι ταξιδιώτες θα αισθανθούν χαλαρωμένοι για να απολαύσουν το ταξίδι.

 


Εκτός από την άριστη οπτική επίδραση, ένα σημαντικό γνώρισμα του δευτερεύοντος γυαλιού παραθύρων μεγάλων ραγών είναι η ασφάλειά του.
Το κύμα πίεσης αέρα που δημιουργείται με τα τραίνα υψηλής ταχύτητας που κινούνται στις αντίθετες κατευθύνσεις έχει τον τεράστιο αντίκτυπο ενάντια στο δευτερεύον παράθυρο, μια δύναμη αρκετά μεγάλη να σπάσει ενδεχομένως το γυαλί και να οδηγήσει στην ανησυχία ασφάλειας και στους επιβάτες και στη λειτουργία τραίνων.
Επομένως, το δευτερεύον παράθυρο πρέπει να έχει την ικανοποιητικές μηχανικές δύναμη και την αντίσταση ενάντια σε τέτοιο αντίκτυπο. Σε περίπτωση όπου το παράθυρο σπάζει κάτω από τη δύναμη, απαιτείται ότι το γυαλί καταστρέφεται διαμορφωμένα στα κηρήθρα μικροσκοπικά κοκκώδη χοντρά κομμάτια χωρίς τις αιχμηρές άκρες.
Το εξωτερικό στρώμα πρέπει να ξεφλουδίσει από χωρίς συντρίμμια ενώ το εσωτερικό στρώμα παραμένει άθικτο, παρέχοντας την καλύτερη προστασία στους επιβάτες ενάντια στους τραυματισμούς για ένα ασφαλές ταξίδι.

 

 

           
Λειτουργία Κτήριο, γραφείο, παράθυρο
ΔείγμαΔιαθέσιμος
ΤεχνικήΗ χαμηλή ικανότητα ακτινοβολίας, απεικονίζει τη θερμότητα, ακτινοβολεί enegry, ορατό φως, η δύναμη μόνωσης προσθέτει στα παράθυρα. Διαφανές επίστρωμα στην επιφάνεια, που απεικονίζει τη θερμότητα από το ίδιο το γυαλί.
Σχέδιο Το έγγραφο σχεδίων πελατών ή το τεχνικό τμήμα εργοστασίων μας θα σχεδιάσει από το αίτημα πελατών
Συσκευασία Ξύλινο κιβώτιο
ΑρχικόςSuzhou, Κίνα